Skip to content

Kapten Ann-Mari

Gammal dröm

Jag har uppfyllt en gammal dröm. Efter att ha letat i flera år, först i Sverige och sedan allt längre bort hittade jag 2014 Esperanza i Holland. Ett segelskepp med sin själ i behåll, vettig planlösning och som gick att få in i Linköping. Hemläxan var gjord sedan länge, hur jag får tillstånd, finansiering, plats i Linköping…

Drivkraft

Med en bakgrund som projektledare och efter att ha jobbat med bland annat global marknadsföring, kommunikation och kommunutveckling tog jag mig an projektet.

Att ha en äventyrlig ådra som visat sig genom fallskärmshoppning, segling, dykning, resor på egen hand, båtfarande… hjälpte nog också till. Och en längtan till allt med vatten att göra!

Min drivkraft är i mångt och mycket nyfikenheten och lusten att utvecklas och uppleva nya saker. Och när viljan är större än rädslan skapar det resultat.

Hamnstaden Linköping

I Linköping tänkte jag att det finns potential för verksamhet ombord på ett skepp året om. En gammal hamnstad med en befolkning med längtan efter vatten och många spännande företag. Och Kinda kanal som rinner rakt igenom staden. Här vill jag skapa en mötesplats vid vattnet i avspänd, genuin miljö. Semesterkänsla till vardags.

Välkomna ombord – kapten Ann-Mari

Kapten Ann-Mari vid rodret på Esperanza
Kajak i skärgården med barnen
Röda havet under ytan – favoritsemester
Med egna lilla båten i Vättern